Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Logo BREJNHOLT_RGB.png

Velkommen hos XL-Brejnholt

 - en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med rødder i den jyske muld

XL-Brejnholt (Brejnholt Gruppen) er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern, med afdelinger i vækstbyer i Jylland & på Fyn samt en på Sjælland.

Vi startede XL-Brejnholt i Randers under navnet Brejnholts Tømmerhandel i 1991 og beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere med en årlig koncernomsætning på ca. 1,3 mia. kr.

Vores forretningsånd bygger på et nærhedsprincip

Vores forretningsånd bygger på et nærhedsprincip, hvor vi lægger så mange beslutninger som muligt helt ud til den enkelte medarbejder, så du som kunde skal opleve at den medarbejder du taler med selv kan træffe de beslutninger der får dit byggeri til at lykkes.

Vi lægger vægt på relationer & kompetencer

Vi lægger vægt på samarbejde og relationer med både kunder og leverandører, så tingene kommer til at ske.Vi er medlem af indkøbs- og markedsføringsføringskæden XL-BYG, som gør os i stand til at betjene dig over hele landet og er også med i indkøbsklubben Danmarksgruppen, som gør at vi kan købe ind til alle typer projekter, uanset om du skal bygge en carport eller et supersygehus.

Vi respekterer miljøet

Vi bakker op om initiativer der understøtter bæredygtigt byggeri og er FSC® certificeret (FSC® C129236) og PEFC™ certificeret (PEFC 09-31-094). Vi sigter også efter at vore egne byggerier genbruger eksisterende faciliteter i det omfang det giver mening. Besøg f.eks. vores afdeling i Silkeborg, hvor vi har omdannet en gammel kornsilo til at fungere som lagerhal, vores afdeling i Aarhus, som oprindeligt har været tobaksfabrik eller vores kommende afdeling i Horsens, hvor vi ombygger et gammelt logistikcenter. Flere af vores afdelinger ligger lige opad genbrugsstationer, så du nemt kan aflevere dit byggaffald på forsvarlig vis.

 

Jeg ser frem til at se dig i en af vore butikker!

Peder Chr. Brejnholt,

Stifter

Af hensyn til vore medarbejderes medejerskab og medbestemmelse er hver afdeling organiseret i selvstændige aktieselskaber: XL-Byg Brejnholt Randers A/S, XL-Byg Brejnholt Bording A/S, Xl-Byg Brejnholt Silkeborg A/S, Kjellerup Tømmerhandel A/S, XL-Byg Brejnholt Vejle A/S, XL-Byg Brejnholt Lillebælt A/S, XL-Byg Brejnholt Aarhus A/S, XL-Byg Brejnholt Nørre Aaby A/S, XL-Byg Brejnholt Horsens-Hornsyld A/S (tidl. HK Trælast A/S), XL-Byg Brejnholt Ry A/S. XL-Byg Brejnholt Bjergmark A/S samt Nettrælasten A/S