Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Logo BREJNHOLT_RGB.png

VELKOMMEN HOS XL-BREJNHOLT RANDERS A/S

Salg til Proffesionelle & Kvalitetsbevidste Gør-det-selvere siden 1991

XL-BREJNHOLT RANDERS tilbyder et bredt sortiment af byggematerialer og varer til byggeri til såvel professionelle som kvalitetsbevidste gør-det-selv folk. 

Vi har et særligt stort sortiment til professionelle, men har også et stort udvalg af kvalitetsudstyr til de mindre projekter og lidt til haven

Vi tilstræber at være din primære samarbejdspartner - hvad enten du er kunde eller leverandør - så der opnås det bedste resultat for alle parter. 

I samarbejde med vore leverandører tilstræber vi ligeledes at kunne tilbyde produkter, der modsvarer vore kunders krav om materialer af høj kvalitet til attraktive og konkurrencedygtige priser. 

Beliggende på et grundareal på over 35 000 m2 har vi et bredt og dybt udvalg af byggematerialer på lager. Vi er lagerførende i en lang række mærkevareprodukter, men har også mulighed for at tilbyde alternative produkter, som stadig er godkendt til det danske byggeri. 

Vore kompetente og veluddannede medarbejdere er parat til at modtage din henvendelse - enten i forretningen på Ørneborgvej eller ved telefonen.

Jeg ser frem til at se handle med dig!

 

Jens Peter Johannessen,

Direktør, Randers