Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Logo BREJNHOLT_RGB.png

VELKOMMEN TIL XL-BYG BREJNHOLT SILKEBORG

Drive-through proff- & byggecenter i hjertet af Silkeborg med vægt på de personlige relationer - nu i splinternye lokaler!

XL-Byg Brejnholt Silkeborg (XL-Byg Silkeborg A/S) tilbyder et bredt og dybt sortiment af byggematerialer og varer til byggeri, hus og have til såvel professionelle som private brugere.

Vi tilstræber at være din primære samarbejdspartner - hvad enten du er kunde eller leverandør - så der opnås det bedste resultat for alle parter

I samarbejde med vore leverandører tilstræber vi ligeledes at kunne tilbyde produkter, der modsvarer vore kunders krav om materialer af høj kvalitet til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Beliggende på Tietgensvej i Silkeborg har vi gode adgangsforhold med drive-through & pickup adgang for proffessionelle håndværkere. Vi er lagerførende i en lang række mærkevareprodukter, men har også mulighed for at tilbyde alternative produkter, som stadig er godkendt til det danske byggeri.

Vore kompetente og veluddannede medarbejdere er parat til at modtage din henvendelse  - enten i forretningen på Tietgensvejs 24 eller ved telefonen.

Jeg ser frem til at handle med dig!

 

Søren Deigaard,

Direktør & Medejer, Silkeborg